piedra-max
top
cégbemutató
800 elégedett ügyfél
Országos lefedettség
Innovatív megoldások
Diszpécserek folyamatos képzése, fejlesztése
Prémium távfelügyeleti szolgáltatás
Piedra Max Security
Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik a védelmi szolgáltatások terén. 15 éve foglalkozunk a vagyonvédelem közel teljes palettájával. A 2019-ben alakult Piedra Max Kft fő profilja a biztonságtechnikai és védelmi szolgáltatásokat öleli fel. Magas színvonalú munkánk alappilére kollégáink tapasztalata és szakmai felkészültsége, mely a fiatalos lendülettel ötvözve a legmegbízhatóbb és legkorszerűbb megoldásokat biztosítja ügyfeleinknek.
Ma már a kamera- és riasztórendszerek széles kínálata elérhető bárki számára. Ezek azonban mit sem érnek, ha az eszközök nem minősítettek és telepítésüket szakértelem hiányában végzik. Továbbá rendkívül fontos, hogy a védendő terület adottságainak, paramétereinek megfelelő rendszerek kerüljenek kiválasztásra. Mindezek útvesztőjében segítünk eligazodni ügyfeleinknek. Árajánlat adás előtt alapos felmérést készítünk a helyszínről, figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és a kiépítés módját. Így egyénre szabott és az ügyfél számára legoptimálisabb megoldást tudjuk kínálni. Olyan piacvezető márkákkal dolgozunk, melyek mindamellett, hogy korszerűek, kezelésük egyszerű és felhasználóbarát. Komplex megoldásokban gondolkodunk, így riasztórendszereinket a későbbiek során bármikor tudjuk bővíteni.
A kamera- és riasztórendszerek kiépítése önmagában nem elegendő, az is fontos, hogy a jelzés hova érkezik be. Riasztóközpontunkban 24 órás távfelügyeletet üzemeltetünk és az éles szituációkban rendkívül gyorsan reagálunk. Kollégáink azonnal riasztják a megfelelő védelmi szerveket, kivonuló szolgálatunk pedig akár 5 percen belül kiérkezik a helyszínre. Ügyfeleink nyugalmát azzal is fokozzuk, hogy 24 órás diszpécser szolgálatot üzemeltetünk hétvégéken és ünnepnapokon is. Bármely felmerülő kérdés vagy esetleges műszaki hiba esetén folyamatosan rendelkezésre állunk, és minél hamarabb megoldjuk azt.
Piedra Max Garden
A Piedra Max Kft számára az ügyfelek biztonsága és nyugalma a legfontosabb. A biztonság érzete nyugalmat is jelent egyben, amit mostantól új szolgáltatásainkkal is szeretnénk megadni ügyfeleink számára. Jól tudjuk, hogy rohanó világunkban rendkívül sokat számít, ha nem kell a házkörüli teendők elvégzése miatt aggódnunk. Házkörüli szolgáltatásainkkal pont ezt a terhet szeretnénk levenni ügyfeleink válláról. Hisszük, hogy a nagyfokú szakmai felkészültség és a professzionális munkavégzés hatékonyságunk és a belénk vetett bizalom záloga. Ezt a hitvallást biztonságtechnikai és védelmi szolgáltatásaink mellett a házkörüli munkák elvégzésébe is átültettük. Ennek köszönhetően magas színvonalú megoldásokat tudunk kínálni.
Szolgáltatásaink felölelik az általános kertgondozási, haszonkert karbantartási és kertépítési munkálatokat, emellett pedig speciális igényeket is kiszolgálunk. Vállaljuk öntözőrendszerek és kerti tavak kiépítését, karbantartását, továbbá csatornatakarítást és emelőgéppel végzett eresztakarítást is.
Házkörüli szolgáltatásainkban is az egyedi igényeket és az egyénre szabott megoldásokat helyezzük a középpontba. Pontos költséget csak a helyszíni felmérést követően kalkulálunk az ügyfél elvárásainak és a kert egyedi adottságainak függvényében. Annak érdekében, hogy a maximális nyugalmat biztosítsuk Ön és családja számára, éves csomagajánlatokat is kínálunk, így akár egész évben levesszük a kertgondozással kapcsolatos terheket a válláról.