BIZTONSÁGTECHNIKA ÉS TÁVFELÜGYELET

A biztonságtechnika interdiszciplináris tudomány, mely a tulajdon és személy védelmével foglalkozik. A biztonság valamely személyek, szervezetek rendeltetésszerű működésüket veszélyeztető szándékos, jogellenes magatartások és az ezekkel szembeállított védelmi erőforrások összessége.
A komplex vagyonvédelem a mechanikai védelmen alapszik, melyet az élőerős őrzés-védelem egészít ki, akiknek a dolgát az elektronikus jelzőrendszer segíti. A vagyonvédelem megtervezésekor a tulajdonos és a tervező törekszik az optimális védelmi szint elérésére, melynek alkalmazási szintje illeszkedik a védendő értékhez. A vagyonvédelmet sohasem lehet 100%-an megvalósítani, a fennmaradó maradék kockázatot biztosítással lehet mérsékelni.”

Biztonságtechnikai és vagyonvédelmi szolgáltatásaink:
Behatolás jelző rendszerek tervezése, telepítése, szervizelése
Mobil és ideiglenes riasztórendszerek
Beléptető rendszerek
Kamera rendszerek
Tűzjelző rendszerek
Gépjármű felügyeleti rendszerek
Idős, beteg személyek és gyermekek folyamatos, 24 órás (technikai) felügyelete
Vagyonvédelmi Távfelügyelet:
Riasztás észlelése után kivonuló szolgálat indítása és a védelmi szervek riasztása. A tűz, műszaki, személy és tárgy távfelügyelet rendszerei telefonvonalon, GPRS-en és URH-n működhetnek.
Garancia: 12 hónap minden felszerelt rendszerre.

Kérjen ajánlatot   

SZEMÉLYVÉDELEM

A személyvédelem: “A személyvédelmi tevékenység olyan eljárások, intézkedések és tevékenységek összessége, melynek során fizikailag biztosítjuk a védendő személy egy adott helyen való tartózkodásának, pihenésének, utazásának tárgyalásának zavartalanságát, illetve jogtalan támadásának megelőzését, megakadályozását, a támadás elhárítását.”

A személyvédelemi szolgáltatásainkat a megbízó igényének megfelelően: tartózkodási helye, élettere, családtagjai, partnerei jelenlétének figyelembe vételével, a lehetséges vészélyforrások felmérésével akatítjuk ki, és ezeknek megfelelően állítjuk össze a szükséges biztonságtechnikai eszközöket, választjuk ki a személyvédelmi szakembereket.

A Piedra Kft teljeskörű személyvédelmi szolgáltatást biztosít utazás közben vagy rendezvényen is, Magyarországon és az EU területén, körültekintően kivállogatott, magasan képzett, IBSSA képzésein rendszeresen résztvevő munkatársaink által. Szükség szerint együttműködve a rendvédelmi szervek munkatársaival.

Bármi kérdése felmerülne személyvédelmi szolgáltatásunk kapcsán, keressen minket feltüntetett elérhetőségeinken vagy kérjen ajánlatot online.

Kérjen ajánlatot

OBJEKTUMŐRZÉS

Az objektumőrzés és az objetumvédelem biztonsági értelemben egymással szorosan összefüggő, ugyanakkor két különböző dolog. Az objektumőrzés egy megelőző állapot, a különböző cselekmények, veszélyek bekövetkezésének a megelőzésére irányul. Az objektum biztonságát igen sokféle cselekmény sértheti, vagy veszélyeztetheti. Ez irányulhat személyek, illetve vagyontárgyak ellen, vagy az itt végzett tevékenység megzavarására ellen. Amikor a veszély közvetlenül jelentkezik az objektumőrzés objektumvédelemmé alakul át. Az objektumőrzési feladatokat továbbra is el kell látni, ugyanakkor újabb feladatok un. védelmi feladatok is jelentkeznek.
Az objektumőrzési és az objektumvédelmi rendszer tehát egymásra épül. Addig, amíg az őrzés a „rendes” állapot, addig a védelmi rendszer rendkívüli állapotnak tekinthető.”

Objektumvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásaink:

Az adott területre kiterjedő vagyonvédelmi átvilágítás.
A leghatékonyabb őrzés-védelmi javaslat elkészítése a megbízó igényei szerint.
Ipari parkok, üzemi területek élő erőkkel és technikai eszközökkel való őrzése.
Irodaházak, ügyfélszolgálatok felügyelete.
Ki- és beléptető szolgálatok működtetése.
Porta szolgálat működtetése.
Lakóparkok, lakóövezetek védelmi rendszerének tervezése, kiépítése, biztonságának felügyelete.

Kérjen ajánlatot

RENDEZVÉNY BIZTOSÍTÁS

Biztonsági kockázat elemzés után biztosítási terv készítése. Megfelelő biztosítást végző személyzet kiválasztása.

Alapszintű biztosítás:

ellenőrzött ki- és beléptetés,
rendzavarások megelőzése
rendkívüli esemény esetén gyors, hatékony beavatkozás,
parkolási rend betartatása.
Emeltszintű biztosítás:

az alapszintű biztosítási feladatok tűzszerészi biztosítással kiegészítve,
rendezvény helyszínének teljes lezárása,
helyszín komplex bombakutató vizsgálata,
személyek, berendezések, eszközök teljes átvizsgálása.

Kérjen ajánlatot

BIZALMI FUTÁRSZOLGÁLAT

Bizalmas okmányok, iratok, értékküldemények kézbesítése. 24 órában, hivatali időn túl is, igény szerint fegyveres biztosítással, törvényes feltételekkel.

Kérjen ajánlatot

SZAKIRÁNYÚ OKTATÁS, KÉPZÉS

Cégek és magánszemélyek megbízása alapján rendszeres, visszatérő ellenőrzés kiértesítéssel. Együttműködés az IRM bűnmegelőzési programjának keretein belül. A távfelügyelet a védett objektum területén megtalálható behatolásjelző, műszaki és technológiai rendszerek 24 órás távoli megfigyelését, távfelügyeletét jelenti. Segítségével láthatóvá válik minden, a védett objektumban történő esemény. Riasztási esemény bekövetkeztekor a diszpécserszolgálat személyzete értesíti a jelzésnek megfelelően a járőrt, és akár 5 percen belül is az adott objejktumnál lehetnek..

Kérjen ajánlatot

ÉRTÉK- ÉS SZÁLLÍTMÁNYKÍSÉRÉS

Pénz és értékkísérés – Magyarországon és az Európai Unió országain belül – képzett, idegennyelvv ismeretekkel rendelkező munkatársakkal, nagy értékű biztosítással. Szállítmány kísérés légi, vizi és földi útvonalakon.

Kérjen ajánlatot